Forever PRO X2

Forever PRO X2

Tyčinky Pro X2: jediné skutečné sušenky určené pro ty, kteří aktivně pracují na zlepšení své formy.

Každý z nás chce občas znovu ochutnat něco tradičního, připomenout si známé chutě. A co je lepší, než malý zákusek nebo jablečný dort přímo z trouby podle receptu naší babičky?

Právě na babičky jsme mysleli, když jsme tvořili nové tyčinky Forever Pro X2. Většina proteinových a čokoládových tyčinek na trhu je již dlouho vyráběna metodami, které se za posledních pětadvacet let jen málo změnily. A tak se tým Forever při navrhování výroby tyčinek Pro X2 rozhodl pro návrat k tradici.

Nové systémy a technologie pro tvorbu aromatu umožnily týmu Forever vyrábět chutnou tyčinku bohatou na proteiny, bez lepku a s minimálním použitím cukru. Patentovaný proces výroby tyčinek Pro X2 zahrnuje stejný postup, jaký měly naše babičky, když pekly své koláče. Cukry a tuky jsou nejprve důkladně promíchány do formy krémového těsta, do kterého jsou postupně a pomalu přidávány příchutě a další ingredience. Nakonec jsou tyčinky přesně nařezány, upečeny, ozdobeny a po vychladnutí zabaleny. Nepočítáme-li expresní balení, jsou naše chuťově bohaté tyčinky vyráběny starodávným způsobem našich babiček.

Tyčinky Pro X2 spojuje metoda tradičního pečení a nejnovějších poznatků o výživě, čímž je zajištěna jistota, že se na váš stůl dostanou proteinové tyčinky té nejvyšší kvality. Recept začíná přípravou speciální proteinové směsi, která se skládá ze tří různých zdrojů. Sója a laktosérum jsou složeny z různých poměrů esenciálních mastných kyselin pro fyzickou kondici. Jejich spojením získáte optimální rovnováhu všech aminokyselin a každý z těchto zdrojů proteinů má nejvyšší možný poměr výživové biologické dostupnosti a to 1.0.

Co to přesně znamená?

Světová zdravotnická organizace stanoví hodnotu proteinů z jejich různých zdrojů na tzv. škále PDCAAS (protein digestibilitycorrected amino acid score). Tato hodnota je založena na množství aminokyselin, které člověk potřebuje, a nebere v úvahu pouze množství a typ aminokyseliny přítomné ve zdroji proteinů, ale také schopnost organizmu použít tyto aminokyseliny přítomné ve zdroji. Nejvyšší stupeň je 1.0. Tři zdroje proteinů, které se nacházejí v tyčinkách Pro X2, obsahují stupeň 1.0, což znamená, že vám dodají 15 gramů proteinů.

Vašemu tělu navíc tyčinky Pro X2 dodají 2 gramy dietní vlákniny - inulinu. Inulin je vzácný druh rozpustné dietní vlákniny, který slouží i jako probiotikum. Probiotika jsou živé organizmy přidávané do potravin pro zlepšení rovnováhy střevní mikroflóry. Zvyšují a podporují růst tzv. dobrých bakterií. A pro ty, kteří jsou na bezlepkové dietě, máme také dobrou zprávu. Inulin neobsahuje lepek.

A když se bavíme o kaloriích, věděli jste, že zvýšenou konzumací proteinů můžete zvýšit pocit sytosti, který nám za jiných okolností způsobují tuky nebo cukry? Potvrdilo to několik odborných studií. Proto si už dnes dopřejte zdravou a chutnou tyčinku vyrobenou tradičním způsobem našich babiček, která vám navíc dodá 15 gramů proteinů a 2 gramy vlákniny pro okamžitý pocit sytosti. Bezlepkové proteinové tyčinky Pro X2 od Forever jsou dostupné ve dvou příchutích - skořicové (Cinnamon) a čokoládové (Chocolate).

Dobrou chuť s Forever Pro X2 objednávejte:

465 Chocolate (čokoláda) 

466 Cinnamon (skořice)

Zdroj: Forever 05/2016